2011-11-26 Inget fel på markerna.

 

Hallå, vilket liv och vilken fart det blev idag. Var otroligt stolt på lilla terriern då han skötte sig jättebra och sökte kanon, drev som en gud och nästan alla passkyttar fick se eller minst höra något då dreven gick runt som i buseskogen. Gott om rådjur var det idag, Svante fick sina tre fina, långa drev, Geishi med, även Kia och beaglen Ebba hittade sina Lisseberg. Nä, synd bara att vi inte kom åt att skjuta, då vi hade bestämt att låta getterna gå för att verkligen få upp stammen. I fjol var det på gränsen till katastrof: två rådjur på 150 ha, rätt illa och rätt deprimerande.

 

 

 

 

 

 

Men i år har det vänt, nog tack vare en radikal skogsavverkning också. Skogen hade varit gammal med mycket bråte och nedfallna och knäckta träd efter horrorvintern. Det verkade vara det bästa som hände här: bort med det gamla, plats till nåt nytt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mycket lycklig och belåten slutade vi dagen med korvgrillning och medans gubbarna satt hemma på sofflocket och käkade chips och drack öl, tog jag en tur med min lilla skäckiga häst, vi trotsade regnet och blåsten och plogade som pansarvagnar: framåt, bara framåt.

Nja, livet är bara bra kan jag säga!

 

********