2012-06-21 Åter till vardagen!

Har varit ledig i två veckor med valpen hemma, tänk så fort det går! Fast jag kan ju inte sitta hemma hur länge som helst, då blir jag bara tokig jag med, dags att låta henne känna på min vardag!


Upp 5:30, frukost, ut med vovvarna, till jobbet, lunchsväng, jobba mera, hem och greja med hästen och även vovvarna. Ja, det är mycket hon måste få rutin först och det känns verkligen i kroppen på mig: jag sover dålig då valpen då och då gnäller och vill ut, utan att ens pinka sen! Jag ska upp tidigt ändå, oavsett hur natten var och prestera på jobbet, måste vara glad och trevlig mot hundarna och hitta på saker och ting så hon lär sig under veckans gång. Jag han inte att tina något vilt denna vecka, däremot har jag börjat mera med sittövningar och att hon ska gå fint i koppel. Vi har varit och gått med hästen ihop.

 

Ett djur som Sora än så länge ha stor respekt för, bra det! Min goda Jemma är så försiktig och går väldigt långsamt, hon verkar ha förstod att det går något litet där nere! Min goda, snälla häst!

Ja, så är då första veckan över, tur det nu är det midsommar som stundar, dags att åka ner till Småland och hälsa på Smålands-Fredrik! Ser framemot några trevliga stunder! Vi har till och med planerad att träna vovvarna! Vi får väl se hur mycket vi orkar med det!

 

 

********