2019-05-31: Elmia i Jönköping

jagdterrier 19 040Ja, då var det dags att besöka jaktmässan! Alltid lika trevligt, speciellt när vi åker i en stor buss med hela Sotenäs Jaktvårdskrets. Det är redigt ståhej och många skratt, blandat med en och annan öl eller starkare dryck som skickas hela bussen runt. Vi stannade i Mullsjö för att käka frukost, sen kom vi fram, lagom vid 11 tiden.


Riktigt megaglad blev jag sen att jag hann träffa min gode vän Fredrik från Småland. Han stod hela dagen i Svenska Jägareförbundets monter och på skjutbanan. Till lunchen hann vi allt att prata lite, han kom loss och vi tog några varv på mässan ihop.


Återförenad med mina kollegor från Bohuslän, gick besöket ett varv till och något är man ju tvungen att köpa! Fick ett fint jaktställ, lite reflexhalsband till terriern, några vantar och annat smått och gott.


Självklart tog jag en sväng förbi montern till Tysk Jaktterrier Klubben, TJTK för lite prat. Träffade några bekanta ansikten och köpte mig senaste kepsen med fint påsydd klubbemblem. Klart man ska ha en sån, eller hur.


Tillbaka hemma sent på kvällen, tog en kort sväng med terriern och försökte mig på en bild med kepsen. Lyckades si sådär, men det får duga.
Ho-Rüd-Ho

 ***************************************