2011-12-18 Varg, eller?!?

Varit och släppt hunden i Bullaren idag. Men ack vad trögt det gick. Eller rättare sagd: Det gick ingenting alls. Han gick inte ifrån mina ben, höll sig bakom och blev mera ledsen när jag blev mera arg. Jag förstod ju ingenting och blev så attans sur på honom att jag till sist satte in honom i bilen, tog termosen och fikan och gick ifrån honom för att bli av med lite frustration som stod i halsen på mig. När jag väl hade svalkat mig något, tyckte jag vi försöker en gång till med resultat som var exakt samma. Ingen lust eller vadå hundas?! Nä, vad jag var less på honom. På vägen hem slog det mig. Var det inte på väg upp till markerna för en vecka sen som jag ropade till Tommy: ”Stanna bilen och backa! Det stor något väldigt stort där nere!”

Han vände bilen och vi såg någon slags hund långt ner på ett gärde. Väldigt stor hund var det. Eller en jätte räv, för den var brunaktig. Men inte kan det varit en räv, alldeles för stor, mega räv, större än schäfer!

Kan det vara så att det är nån varg som stryker runt på knuten? Var det inte så att en blev påkörd där nånstans i närheten för några veckor sedan. Visst var det det! Kan har funnits en till varg som höll ihop med den påkörde. Nä och tack. Då är det väl att snart skaffa mellanpudel och gå på lugna skogspromenader. Fy fan.

 

********