2010-01-31 Hormonvirrvar

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag kanske skulle skaffa jeep istället för min gamla Volvo!  Igår tänkte jag köra upp till Bullarens marker och kolla hare/räv. Vi körde ända fram till grusvägen in till skogen. Fast visst, det är ju inget grus just nu, nej, snö är det som gäller. Jag var väldigt naiv att tro att jag ens kan parkera innan bommen! De hade just plogat och kört upp en fin vall av frysen snö som jag inte klarade av att hoppa över med min bil! Fick gunga ut bilen igen och då var det bara köra hem! Synd, två timmar i bilen helt i onödan. Nej, kanske inte, nu vet jag: Hade jag haft skyffel i bilen, hade jag kunnat gräva fram en parkeringsplats! Ja, dum får man vara.
Idag träffade vi Tommy och Geisha för att prova på hare igen. Tyvärr har Geisha börjat löpa nu, så fick Svante inte träffa henne med en gång utan vi körde var sin bil till såten. Jag gick in med Svante, vi hittade ett färskt harspår, han följde lite gran för att sedan bara strunta i att jaga! Den lilla råttan drog fram till gården, började skälla lite här och där, kollade Tommy och bilen och lyssnade inte verkligen! Kan väl lugnt säga att jag är lite trött på honom nu! Visst, han håller på bli könsmogen, då förstår jag! Men i just dem momenten som jag stor i skogen och han bara strular till allt, blir jag visst irriterat!
Jag kanske skulle ha stannat hemma istället för då hade jag i alla fall fått sett ett rådjur! Fredrik ringde och jag fick förklaringen för varför hunden försvann strax innan vi åkte hemifrån imorse. Det var nog bocken som han fick lukten av!
Nu ligger Svante här och surar, fick ju inte med Geisha….

 

 

********