2012-07-17 Sora badar.

Ja, det var allt varmt och gott idag! Tänkte vi skulle ta oss till en liten sjö efter jobbet, laddat med flytande dummyn och idén om att Svanti ska få paddla lite i vattnet och hämta ut den, han älskar ju det!

Väl framme vid vattnet behövde jag inte säga mera än ”Hopp in!”, smash sa det och Svante simmade runt och väntade på dummyn som flög långt ut så han fick simma på lite!

Sora stod ute på bryggan (som lutar så man kan halka ner i vattnet) och funderade väl vad hon skulle hitta på nu när Svante var ute och hade skoj!

Jag uppmuntrade henne lite att gå in men det ville inte riktigt släppa för henne. Efter några ordentliga kast till Svante och ett större och större intresse för vattnet från Soras sida var jag själv så sugen att få bada. Tänkt och gjort, av med kläderna (nakenbad är rätt vanligt i Tyskland så det var inte så jättesvårt för mig att stå där på bryggan, typ…) och halka in i vattnet. God vad det var skönt! Lagom varmt och vattnet kändes mjukt om ni förstår. Nu var det slut med Soras tvekan, matte paddlade runt där inne, Svante hade skoj, då kunde hon inte stå emot.
Ja och då har lilla valpen varit och simmat runt med mig. Vi tog en liten sväng ut över sjön så hon verkligen kände vattnet under tassarna, sen ut och ja, in igen tyckte hon. Men efter två gånger ”jag slänger mig i vattnet!!” bestämde jag att det skulle få räcka för idag så inget händer och hon till sist blir rädd för något.

Lilla gulliga söta valpen!

 

 

 

********