2012-08-02 En nyklippt fotbollsplan...

Ja det regnade hela dagen. Blir rätt deppig om jag har planerad något och så är det ett sånt här busväder! Men åt andra sida är det kanske inte helt dumt för att det kan ju lika gärna regna under provet. Helt orimligt är det inte, det är Sverige vi pratar om!

 

Vi tog med anden idag och efter jobbet fick då Svante jobba på något. Tanken med dagen var att bara träna det han kan (språrarbete och apportera) men nu skulle vi byta underlag.

 

Första släp tog vi i spöregn över en klövervall som hade växt till sig efter skörden. Här gick han helt underbart till och med sakta, tog vinklarna fint och kom glad och himla söt tillbaka med anden! Duktig Svanti!

 

Nästa ställe vi hade tänkt oss blev ett släpspår mitt igenom storstog. Det gick rätt fint det med, behöver inte säga något, han jobbade som han ska.

Sen kom det: en nyklippt fotbollsplan! Ja, där tog jag honom: Det gick inte såå himla bra! Han sprang rätt fort fel och fattade nog inte att det var så lite lukt kvar på marken. Han letade och letade sen hittar han igen, ner med näsan och vidare. Till sist finner han anden, tar upp den och levererar den till mig. Gulle vovven!

 

 

********