2012-09-17/23 Ett hus vid stranden...

… ja det var vårt semesterställe! Visst hade vi semester veckan innan men det känns inte alls som semester om vi rusar runt och hälsar på. Inte heller känns det som semester om vi är barnvakter även om syrrans barn är väldigt söta och trevliga och vi gladeligen ställde upp som barnvakter. Men semester blev det nu denna vecka. Bara sambon, hundarna och jag och just ja: havet.

 

 

Vi hade hyrt ett litet hus bara några hundra meter ifrån stranden, rena drömmen måste jag säga. Varje morgon gick jag upp, fram till stranden och släppte hundarna som tok sprang längs stranden i flera kilometer. Då det redan var september fanns det knappt några andra kvar här så jag mötte aldrig nån människa på våra morgonpromenader! Det ända som mötte oss varje morgon var ett tiotals bunkrar som låg utspridda längs stranden, ett rudiment från kriget. Väldigt, väldigt bisarrt och väldigt starka bilder som vi fick se beroende på vädret och havet.

Tyvärr var även denna vecka alldeles för kort men nu var vi utvilade för nya tag på jobbet… ha ha dock fick denne vänta några dagar till…

 

 

 

********