2012-11-08 Dumma matte.

Alltså idag var en sådan dag som jag verkligen tycker: Hur dum kan man vara?!

Var ute innan jobbet och släppte vovvarna. De skötte sig kanon och letade, hittade och drev var sina drev så jag var redan glad och tänkte det var dags att dra till jobbet snart. Sora var iväg och sprang upp för ett berg och letade där, perfekt, slapp jag gå upp där, väldigt besvärligt berg! Sen ner på andra sidan och där visade GPS-en ett frågetecken. … Jag funderade och kom fram till: Grävling! Hon skällde argt som satan och jag med Svante i koppel gick dit för att kolla.

Mycket riktigt hade hon kört ner en fin stor grävling i samma grunda gryt som Svante gjorde för nästan exakt en månad sedan. Där låg hon, min lilla söta Sora och såg inte alls lik söt ut! Det vita runt ögonen blänkte och hon skrek argt och surt på grävlingen som inte var så trevlig den heller! Men vad f..n!!! Sköt du inte grävlingen då, kärring? Nej. Mycket, mycket smart att gå iväg till skogs utan bössa! Förbannade mig själv! Det hade varit så enkelt och lätt att få grävlingen men utan bössa… Ringde till en granne här som är jägare men han var inte hemma.

Då var det bara att locka ut Sora, dra i kopplet med en skrikande terrier till och gå därifrån! Grävlingen tyckte nog det var en tämligen bra idé!

Tyvärr hann jag inte med någon bild, i upphetsningen eller besvikelsen, hur man nu ser på det, glömde jag rent av att fota Sora med grävlingen. Typiskt! Dumma matte!

 

 

 

 

 

 

 

********